Privacyverklaring

Opgesteld 5 oktober 2022

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Praktijk Parastroika kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Praktijk Parastroika, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Praktijk Parastroika verstrekt. Praktijk Parastroika kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

+ Uw voor- en achternaam

+ Uw adresgegevens

+ Uw telefoonnummer

+ Uw e-mailadres

+ Uw IP-adres

Waarom Praktijk Parastroika gegevens nodig heeft

Praktijk Parastroika verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Praktijk Parastroika uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Praktijk Parastroika gegevens bewaart

Praktijk Parastroika bewaart uw persoonsgegevens 20 jaar.

Delen met anderen

Praktijk arastroika verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Praktijk Parastroika worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Praktijk Parastroika gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Praktijk Parastroika kan gebruik maken van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Praktijk Parastroika bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Praktijk Parastroika te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Praktijk Parastroika heeft hier geen invloed op.

Praktijk Parastroika heeft Google geen toestemming gegeven om via Parastroika verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar parastroika@planet.nl. Praktijk Parastroika zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Praktijk Parastroika neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Praktijk Parastroika maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Praktijk Parastroika verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Praktijk Parastroika op via parastroika@planet.nl. www.parastroika.nl is een website van Praktijk Parastroika.

Praktijk Parastroika is als volgt te bereiken:

Postadres: Hofsingel 223, 6834 GG Arnhem
Vestigingsadres: Hofsingel 223, 6834 GG Arnhem

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 09203161
E-mailadres: parastroika@planet.nl

Registratie en keurmerken